Skip to main content

Tips en Trucs voor Online Roulette

Benodigde tijd: 2 minuten

Als je nog niet bekend bent met het spelen van roulette kan je onderstaande tips en trucs eenvoudig gebruiken om makkelijk te kunnen spelen. Roulette is helemaal niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal zaken waar je online rekening moet houden. Om jou op weg te helpen bij het spelen van roulette hebben we hieronder een aantal tips en trucs voor roulette beschreven.

 1. Speel eerst gratis roulette

  Heb je nog nooit een online speeltafel voor roulette gezien? Speel dan eens gratis roulette. Je kan heel makkelijk alle inzetmogelijkheden proberen en weet als je gaat spelen voor echt geld precies hoe dat spel in zijn werk gaat. Anderzijds kan je eenvoudig met gratis roulette een strategie oefenen en ontdekken wat je mogelijkheden zijn om makkelijker tot een winst te kunnen komen.

 2. Zet in op outside bets

  Als je roulette gaat spelen en je inzetten plaatst op outside bets, dan heb je de meeste kansen en het minste risico. Inzetten op rood of zwart kan daarbij een hele goede optie zijn. Het enige nummer dat bij roulette nog rood in het eten gooien bij een outside bet is het nummer 0. Hiermee wint niemand en ben je de hele inzet kwijt. Inzetten op de outside bets is ook een goede optie als je op een bepaalde manier of met een strategie wilt gokken.

 3. Houd alles is de gaten

  Ook als je online roulette gaat spelen is het belangrijk dat je de speeltafel in de gaten houdt. Bij live roulette kan je bijvoorbeeld altijd zien wat er gebeurd, omdat er met een live dealer gespeeld wordt. Een andere manier van in de gaten houden is opletten welke nummers er vallen. Bepaalde volgordes zeggen veel, waarbij bijvoorbeeld 10 keer rood kan betekenen dat de kans op zwart wel heel groot wordt.

 4. Speel met een roulette strategie

  Spelen met een roulette strategie is beter, dan blinde inzetten plaatsen. Een strategie geeft uiteraard geen enkele garanties op grote winsten, maar toch is het erg aantrekkelijk om strategisch te werk te gaan. Met een strategie kan je na een aantal speelrondes verliezen met één keer winnen als het gewonnen geld makkelijk weer aan je saldo toe laten voegen. De enige vuilkuil die er bij een strategie is, is het inzetlimiet aan de speeltafel.

 5. Zet winsten niet nog een keer in

  Ben je gaan spelen, dan kan het verstandig zijn om winsten apart te zetten. Stel jezelf vooraf een bepaalde verwachting en ga voor dit doel spelen. Heb je een winst van 50 euro bereikt, dan kan je dit apart zetten en dus met het overige geld door spelen. Je kunt jezelf op deze manier van je winst verzekeren. Heb je het overige geld opgespeeld? Wordt niet inhalig en laat je winst staan. Stop met spelen en probeer het een volgende keer weer. Winsten kan je uiteraard dan ook al uit laten betalen.

 6. Kies voor Europees roulette

  De belangrijkste roulette tip die we je mee kunnen geven is dat je het beste kunt spelen aan een Europees roulette speeltafel. Deze populaire roulette variant heeft de meeste winstkansen, omdat er gespeeld wordt met slechts 37 nummers. Kies je voor Amerikaans Roulette, dan gaan je winstkansen naar beneden, omdat er met 38 nummers gespeeld wordt. Voor alle varianten geldt overigens dat je veilig kunt gaan spelen. Alle online roulettetafels hebben namelijk een Random Number Generator. Deze is versleuteld door de kansspelautoriteiten en zorgt ervoor dat je altijd gegarandeerd bent van een willekeurige uitslag. Veel plezier met online roulette!